No Crochet To Waste

Spiegeltje spiegeltje aan de wand. Wie is het mooiste van het land?

This is Laura!

Wie mijn stories op Instagram heeft gezien weet al dat ik de scrubbies mocht testen van No Crochet To Waste. Ze kwamen als geroepen, want de laatste tijd is mijn huid zo onrustig dat ik daar best een beetje onzeker over ben. Het is toch een van de eerste dingen die je ziet als je in de spiegel kijkt. Laura is het creatieve brein achter dit Instagram account. Het verhaal achter haar account is best een beetje bijzonder. Vorig jaar is Laura begonnen met haken na een heftige hersenschudding. Ze had ergens gelezen dat haken erg goed is voor de hersenstimulatie. Een erg mooie en rustige  bezigheidstherapie. Stap voor stap ging het beter en begon ze zich ook meer en meer te verdiepen in duurzaamheid in en rondom het huis. Het bleek dat haken en duurzaamheid heel goed samen gaan. Alles wat deze creatieveling haakt is ecologisch of van gerecycled garen. Zoals ze zelf mooi omschrijft op haar pagina ‘’veilig voor jou en de aarde’’! We hebben eigenlijk, als het om de aarde draait, geen tijd te verliezen. Daar komt ook de naam ‘’No Crochet to waste’’ vandaan.

Ik heb dus de eer om één van haar drie soorten srcubbies te testen. De zachtroze die ik nu gebruik zijn stevig en kan alle make-up en vuil verwijderen. Daarnaast heeft het gelijk ook een milde scrub werking. De herfstoranje is wat zachter, maar nog steeds een stevig exemplaar. De grijze/mosterd scrubbies zijn heerlijk zacht en soepel op het gezicht. Deze zijn dus goed te gebruiken voor een gevoelige huid.
Ik gebruik lauwwarm water om ze nat te maken, vervolgens doe ik er wat reinigingsmelk van Odylique op en met roterende bewegingen (zonder druk) maak ik mijn huid schoon. Het liefste gebruik ik er twee tegelijk want dan ben ik sneller klaar. Ik gebruik over het algemeen niet heel erg veel make-up en ben dus niet zo lang bezig. Maar wanneer ik ’s ochtends zin heb om er wat meer werk van te maken, dan spoel ik de scrubbies uit en herhaal ik het nog een keer. Daarna de tonic van Odylique, die ik op mijn gezicht spray. Dit is by the way mega fijn en verfrissend. Lekker dikke laag crème erop en hopsa lekker mijn nest in.

Wat ik helemaal top vind aan de scrubbies is dat ze in de was kunnen. Gewoon op 60 graden met de handdoeken mee. Even in een netje doen want anders kan je ze kwijt raken ergens in de afvoerbuis. Voor je het weet heb je dan je wasmachine verstopt en ben je weer veel te veel tijd kwijt aan dingen waar je je niet mee bezig wil houden. Ben blij dat Laura het mij er bij vertelde anders was mij dit dus gebeurd. Oké, ik wijk af! Nog een mega groot bijkomend voordeel is dat ik voor de komende tijd geen geld meer hoef uit te geven aan watjes. Het geld dat ik hiermee bespaar kan ik weer investeren in duurzame/biologische gezichtscrème. Mocht je nu geïnteresseerd zijn in deze fijne en handige ‘’watjes’’? Dan kan je Laura via Instagram een berichtje doen en gaat ze voor je aan de haak. Ik kan het nog aantrekkelijker voor je maken want voor 5,- krijg je er maar liefst 5 inclusief verzenden. Ik zeg Bye Bye watjes van de drogist! Wanneer je nu even een kijkje gaat nemen op haar account zul je zien dat ze nog veel meer mooie duurzame producten haakt.

p.s. Mocht je nu meer informatie willen over de fijne producten van Odylique klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *