Adem van Leven

Ik mocht weer twee super mooie duurzame producten testen. Een tijdje geleden kwam ik in contact met de producten van AVA. Ik had een aantal proefjes ontvangen en ben op internet gaan zoeken naar het verhaal achter AVA. Dit wil ik onwijs graag met jullie delen in deze review. Eva is de bedenker en eigenaresse van dit mooie merk. Ze is opgegroeid met biologische voeding en de liefde voor de natuur. De afgelopen jaren zag ze veel veranderen in de wereld, men wordt steeds bewuster van wat eten met ons doet en we proberen meer en meer mindfull te leven. Helaas bleef de keuze in verantwoorde, biologische en duurzame verzorgingsproducten achter. Dit was de reden dat ze zich hier in is gaan verdiepen. Dit resulteerde uiteindelijk in 2018 tot AVA.

Aangezien deze vrouw hier al over de dertig is en er al wat mooie rimpeltjes zich laten zien mocht ik de intensive anti aging crème gaan testen. Maar ook vooral omdat ik aangaf dat mijn huid op dat moment wat onrustig en droog was. Daarnaast mocht ik ook de handcrème testen. Heel erg welkom in deze tijd waarin handen wassen van groot belang is. Ook ik had zoals vele van ons last van droge en ruwe handen. Nu vier weken later ga ik jullie vertellen wat mijn bevindingen zijn van deze twee producten.

DE anti aging crème;
Ten eerste ziet de verpakking er waanzinnig uit. Want hé het oog wil ook wat toch? Mooie rustige kleuren en het zit in een potje met een pompje. De verpakking is gemaakt van plantenafval uit de landbouw en de potjes van recyclebaar plastic. Dit laatste natuurlijk onwijs top maar het zou toch onwijs tof zijn als dit ook vervangen zou kunnen worden wat afbreekbaar is. Waarom ik een potje met een pompje nou zo fijn vind is omdat je zo heel goed kan doseren en je hoeft niet met een spateltje te werken. De crème is vol en zacht door de shea butter en door de argan olie smeert hij erg fijn uit. In het begin een witte waas, dit komt omdat er geen chemicaliën inzitten en dat alleen is al fantastisch. Als ik ergens van hou is een crème die in het begin lekker dik aanvoelt en die snel daarna goed intrekt en mijn huid niet vet aanvoelt. Waarna ik vervolgens direct mijn make-up op kan doen. Nog een bijkomend voordeel is dat er een natuurlijk UVA filter in zit wat mijn huid beschermd tegen huidveroudering. Vier weken geleden vertelde ik Eva dat mijn huid zo onrustig was en voelde mij er soms wat onzeker over. Ik kan oprecht zeggen dat mijn huid er nu beter uitziet.

DE handcrème;
Wat hebben mijn handen de afgelopen tijd wat te voorduren gehad zeg. Ik denk dat er velen met mij zijn dit te kampen hadden/hebben met droge ruwe handen door het vele handenwassen. De handcrème is ook erg vol en dit komt omdat ook hier shea butter in zit en er zit avocado bij in. De perfecte combinatie om mijn handen en nagelriemen te herstellen. De tube gaat daarom ook overal mee naartoe.

Mocht je nou meer willen weten wat de voordelen zijn van natuurlijke verzorgingsproducten, tips & tricks ontvangen en ook nog eens een leuke korting? Dan kan je je via deze LINK je aanmelden voor de mini cursus die bestaat uit 4 delen.

Maar ook via haar Instagram account deelt Eva veel over haar mooie producten. Zo ook hoe je de potjes crème en de handcrème tot de laatste druppel kan gebruiken. Ben jij nou nieuwsgierig geworden naar deze mooie producten maar wil je het eerst een paar keer proberen? Dat kan! Je kan via de website samples ontvangen om te testen. Wanneer je een product bestelt krijg je de kosten hiervan vergoed. Kan je nu wel verklappen dat je deze week de twee producten die ik heb mogen testen kan winnen via mijn Instagram account. Hou mijn feed en die van AVA dus goed in de gaten.

Liefs van mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *