Bergstein de duurzame laarsjes

‘’Tussen de druppels is het droog!’’

Een van de dingen die wij binnen ons gezin belangrijk vinden is dat onze kids goed schoeisel dragen. Het dragen van goede schoenen is belangrijk omdat kindervoeten zich nog ontwikkelen. Goede schoenen voorkomen problemen aan de voeten, rug en knieën op latere leeftijd. Daarbij is het ook van belang dat het materiaal van schoenen en ook zeker van laarsjes goed kan ventileren. Onze kids lopen het liefste het hele jaar op laarsjes. Kan ze ook geen ongelijk geven! Ze kunnen ze vrij snel zelf aan en uit doen. Maar het leukste aan laarsjes is toch wel dat je er ook goed mee kan spelen. Ze lenen zich perfect voor om als emmer te gebruiken. Maar uiteraard ook om lekker mee in de plassen te stampen en door de modder te rennen. Voor een kind maakt het vaak niet zo heel erg veel uit van welk merk ze zijn. Ook voor mij hoeft dit zeker niet maar wat ik wel van belang vind is waar het van gemaakt is en of deze ondersteuning bieden voor de voetjes. Een paar weken geleden zei Lot dat haar laarsjes niet meer zo lekker zaten. Cliché maar waar die voetjes groeien zo snel. Gelukkig vind ik het niet zo erg om geld uit te geven voor mijn kinderen. Dus die dag begon mijn zoektocht naar nieuwe laarsjes voor beide kids. Ik kwam al vrij snel uit bij Bergstein. Want ik had mijn volgers op Instagram gevraagd welke regenlaarsjes zei hebben voor de kindjes. Voor mij al wel een bekend merk maar nooit gekocht omdat ik de felle kleuren niet echt bij ons vind passen. Maar hoe tof dat ze sinds kort ook onwijs mooie pasteltinten toegevoegd hebben aan de collectie. Nog niet gezien? Klik dan snel HIER en neem een kijkje.

Helemaal weer brandschoon

Ik heb contact gezocht met Bergstein en nu zit ik een review te schrijven over de mooi pastel roze laarsjes die Lot heeft gekregen. Echt onwijs tof en Lot is super blij met haar nieuwe laarsjes. Toen we de laarsjes binnen kregen was ik gelijk enthousiast over de kleur, materiaal en pasvorm dat ik gelijk ook een paar laarsjes voor Sam heb besteld. Het mooie van de laarsjes is dat ze van duurzaam natuurrubber zijn gemaakt, erg soepel zijn en absoluut niet zweten. De binnenkant is van katoen en het zooltje kan eruit. Super handig als je ze eens grondig wil schoonmaken. Onder het kopje revieuw op mijn instragram account kan je het filmpje bekijken hoe je ze weer brandschoon krijgt. Wat ik zelf nog een erg groot bijkomend voordeel vind is dat deze laarsje niet stinken. Is het je wel eens opgevallen dat de onderkant van de laarsjes dezelfde kleur hebben als de laars zelf? De zool zelf is antislip waardoor zelfs de kleintjes die net kunnen lopen grip hebben op elk oppervlak.

Wij proberen iedere dag met de kids naar buiten te gaan en het eerste wat ze dan pakken zijn de laarsjes. Bergstein laarsjes kunnen bijna onder elke outfit! Al denken kinderen daar vaak anders over want die van mij willen ze altijd aan. Ze kunnen hier in Nederland elk seizoen gedragen worden en vind ik dan ook een musthave voor ieder kind. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 19 tot en met 35 en sinds kort is de kleurcollectie dus uitgebreid met waanzinnig mooie pasteltinten.

Dank weer voor het lezen en tot de volgende review.

Liefs van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *