SUPS van The Momplan

‘’drie supplementen om mijn drukke lijf & hoofd te ondersteunen’’

Ik ben begonnen met mij te verdiepen in supplementen toen wij de wens hadden om zwanger te raken. Na jaren roofbouw op mijn lijf gepleegd te hebben tijdens mijn eetstoornis kon mijn lijf wel wat extra’s gebruiken. Nu twee zwangerschappen later en bijna 4 jaar non stop borstvoeding geven, waarvan 2 jaar aan twee kinderen, merkte ik een aantal maanden geleden dat mijn lijf en hoofd wat minder goed aan voelden. Die eerste jaren van het moeder zijn heeft mij best wel veranderd. Altijd maar ‘aan’ staan en ik word soms best uitgedaagd door het leven als moeder. Tja ook het cliché ‘’het zijn echt tropenjaren’’ is ook wederom waar, zoals zo veel van de clichés. Slaap? Wat is dat ook alweer? Ik word elke nacht toch nog meerdere keren gewekt, omdat Sam graag nog even een slok wil hebben om vervolgens weer lekker verder te kunnen slapen. Heb het nu geaccepteerd, maar laten we eerlijk zijn, ik slaap ook liever gewoon de hele nacht. Daarbij komt dat ik sinds 3 maanden ook weer een menstruatiecyclus heb en nemen The Hurmens (hormonen) mijn soms ook even over. Helaas hebben we ook te maken met het Coronavirus en de wintertijd komt er weer aan.

Dit allemaal bij elkaar was voor mij aanleiding om weer op onderzoek te gaan in de wereld van de supplementen. Want ik wilde er niet weer een potje bij, want anders werd de collectie wel iets te groot, te duur en het is ook niet heel duurzaam. Want zoals velen van jullie weten, proberen wij zo duurzaam mogelijk te leven en ik vind het daarom ook erg belangrijk om te kijken waar en hoe producten gemaakt en verpakt worden. Een best wensenlijstje zal je denken voor een paar supplementen. Klopt, maar ik wil graag dat mijn lijf de juiste stoffen binnen krijgt zonder troep.

Ik kwam via Instagram op het account van The Momplan en ik heb Maartje bestookt met vragen over haar supplementen. Wat een mooie, krachtige vrouw en moeder van 4 zonen. Haar verhaal achter The Momplan kan je HIER lezen. Ze stelde voor om mij een all-in one box op te sturen om uit te proberen. In deze box zitten drie verschillende supplementen

RISE + BALANCE + REVIVE.

RISE;
Is er opgericht om ons vrouwen te ondersteunen in stressvolle tijden en geeft ons lichaam, daar waar nodig, net dat beetje extra energie.

BALANS;
Wanneer je disbalans ervaart tijdens je menstruatie kan deze SUP je weer meer in balans brengen. Zo kan je cyclus stabieler zijn en de duur van je menstruatie minder lang of afnemen in hevigheid. Daarnaast kan je in je lijf ook best last hebben van je hormonen en dat is niet altijd even prettig. Ook hier kan je door middel van deze SUP meer balans vinden en je beter in je vel zitten.

Deze bovenste twee SUPS samen, geven je lijf net dat beetje extra wanneer we moe en futloos zijn.

Want we weten allemaal dat het moederschap heel erg vermoeiend kan zijn.

REVIVE;
Een bommetje groente en fruit! Ze geven je immuunsysteem een boost en geven je kracht wanneer je lijf verzwakt.

Dan nu mijn eerlijke bevinding over de SUPS! Na de eerste maand voelde mijn lijf minder stram aan in de ochtend en leek het erop dat ik mentaal iets rustiger begon te worden. Qua hormonen en menstruatie merkte ik nog niet echt heel erg veel. Toen waren ze op! Ik besloot een week niks in te nemen om te kijken hoe mijn lijf hierop reageerde. Na een paar dagen merkte ik al verschil. Ik was minder energiek, herstelde minder snel na het sporten en was in de avond sneller moe. Voor mij dus een bevestiging dat SUPS voor mijn lijf en hoofd wel degelijk een positieve uitkomst zijn. Genoeg redenen om ze weer te gaan gebruiken. Ik begin nu ook verschil te merken in de week voor mijn menstruatie. Mijn huid is rustiger en heb lichamelijk minder klachten. Helaas nog we last van The Hurmens, maar weet nu dat dit een diepere oorzaak heeft. Kortom, mijn lijf voelt fitter, herstelt snel na het sporten en mentaal ben ik rustiger.

Als laatste wil ik nog kwijt dat ik ook enorm te spreken ben over de verpakking. De uitstraling is rustig en de materialen die gebruikt worden zijn duurzaam. Hoe gaaf is het er bij elke verkochte box een vitamine bar wordt gegeven aan een zwangere vrouw in nood. Lees HIER meer over dit fantastische initiatief.

Dank Maartje voor deze fijne samenwerking! Ik blijf de SUPS bij je bestellen.

Ben je na het lezen van deze review enthousiast geworden? Je krijgt met de code HETLEVENISZOLEUK 15% korting op je bestelling. Ik wens jou namelijk ook een sterker, fitter en energieker lijf en hoofd.

Liefs van mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *