Slapen onder een SNURK

Hoe slaapt dat nou eigenlijk onder zo’n SNURK dekbedovertrek?

Laat mij eerst eens even wat vertellen over hoe SNURK is ontstaan. Want het is een te bijzonder verhaal om niet met jullie te delen. ‘’Hoe gaaf zou het zijn om een dekbedvertrek te kunnen maken van een kartonnen dozen print’’? ‘’Om hiermee zwerfjongeren te kunnen helpen’’. Zo is SNURK ontstaan vertelt  Peggy van Neer (ontwerpt ze) in de mooie video die je HIER kan bekijken. Haar wederhelft Erik van Loo vertelt dat Peggy het creatieve brein is achter SNURK en dat hij gewoon goed is in dingen verkopen. Wat mij heel erg opvalt aan het filmpje is dat de snurkers echt een gezellig team zijn samen.

Wat mij enorm aanspreekt aan SNURK is dat het een eerlijk bedrijf is. Alle overtrekken en kleding worden gemaakt van 100% biologisch katoen, wat ook nog eens GOTS gecertificeerd is. Daarbij produceren ze faitrade uit Portugal. Want daar staat de fabriek van de SNURKERS-familie. Daar in die fabriek worden de dekbedden gezeefdrukt en de kleding digitaal geprint.

Wij hebben de eer om te mogen ervaren hoe het is om onder de dekbedovertrekken te slapen. Lot mocht een eenpersoons dekbedovertrek uitkiezen. Ze heeft gekozen voor de roze prinses en ze heeft elke avond, totdat haar dekbed binnenkwam, DIT filmpje gekeken. Gelijk bij het uitpakken viel mij op hoe haarscherp de prinsessenjurk op het dekbed is gedrukt. De stof voelt heel erg zacht aan en is onwijs soepel. Maar helaas moeten we ook de dekbedovertrekken weer een keer wassen en kon Lot even niet onder haar mooie prinsessenjurk slapen. Na goed overleg in de wasmachine gedaan, gewassen volgens de voorschriften en even in de droger. Ik was wel erg benieuwd hoe het na het wassen en drogen eruit zou zien. Was de mooie jurk vervaagd of was hij nog steeds zo haarscherp. Want elke week wordt al het beddengoed hier namelijk gewassen. Er is namelijk niks fijner dan in een fijn schoon bed te mogen slapen. Ik kan jullie vertellen dat het beddengoed er ook na een wasbeurt nog steeds waanzinnig mooi uitziet. Snel nog even de strijkbout erover en dan weer Lot haar bed opmaken. Wat was ze blij toen ze ‘s avonds weer onder haar mooie prinsessenjurk mocht slapen.

Ook Sam mocht een mooi eenpersoons dekbedovertrek uitkiezen en ik heb hem een aantal plaatjes laten zien. Hondje hondje en wees naar de teckeltjes. Dus die keuze was snel gemaakt. Helaas slaapt Sam nog niet onder een dekbed omdat hij daar nog iets te klein voor is. Wel hebben we er al een paar keer een tent mee gebouwd. Want kijk nou zelf (klik hier) dit kun je toch niet in de verpakking laten.

Ik vind het als moeder heel bijzonder om te zien wat een mooi dekbed met een kind kan doen. Lot wilde zelfs het filmpje maken zoals op de website. Dat hebben we dan ook uiteraard gedaan. Je kan hem HIER bekijken. Wat ik ook belangrijk vind is dat de kwaliteit goed is én blijft. Ik ben er van overtuigd dat dit komt omdat er met grote zorg en passie aan gewerkt wordt. Ik kan echt zien en voelen dat de dekbedovertrekken van top kwaliteit zijn. Maar het is niet alleen de stof maar ook de prints die het samen maken dat wij SNURK fan zijn geworden!

#ISNURKLIKETHIS

P.s. Hou mij feed op instagram in de gaten want er komt echt een te gave winactie aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *