De Badstofvestjes!

Exclusief verkrijgbaar bij Onze nieuwe winkel!

Zo ongeveer 170km hier vandaan werd er 30 jaar geleden voor het eerst dit mooie badstoffen vestje gemaakt door Trudy voor haar dochter Lotte en ook later voor haar zusje Jip. Trudy heeft in Gouda al ruim 20 jaar haar eigen baby en kinderkleding ‘’Onze nieuwe Winkel’’ waar deze badstofvestjes al snel onderdeel werden van de collectie. De vraag werd in de begin jaren zo groot dat Trudy de maak van de badstof vestjes moest gaan uitbesteden aan een naaister in de buurt.

Helaas liep de vraag naar een aantal jaar zo ver terug dat ze uit de collectie verdwenen. Toen dochter Lot vijf jaar geleden zwanger werd maakte Trudy weer een mooi vestje van badstof voor haar eerste kleinkind. Dat was ook gelijk weer het begin dat deze mooie vestjes terug kwamen in de collectie van Trudy. Toen nog niet te bedenken dat ze een enorme hit zouden worden en dat vele influencers op Instagram de mooiste foto’s delen van hun leuke kindjes in de badstoffen vestjes. De vraag is nu weer groot dat het maken van de vestjes weer uitbesteed moet worden. In het team van lokale naaisters zit ook de vrouw dit 30 jaar geleden Trudy al hielp met het maken.

De vestjes zijn duurzaam omdat ze heel lang mee kunnen. In de herst/winter lekker warm voor binnen en als het lente/zomer wordt als fijne zomerjas. Ook vallen ze iets oversized waardoor je kindje het erg lang kan dragen. Op dit moment zijn ze de badstofvestjes er in 15 verschillende kleuren in de maat 50/56 tot en met 134/140. Via deze LINK kan je ze allemaal bekijken. Is je maat en/of kleur er op dit moment uitverkocht? Dan kan je gerust even een berichtje sturen met de vraag of ze deze nog kunnen maken.

Trudy heeft sinds dit jaar nog meer de focus gelegd op unieke duurzame merken in haar winkel en dat natuurlijk in combinatie met haar eigen label ‘’onze nieuwe winkel’’. Want door de badstof vestjes is het ooit 30 jaar geleden allemaal begonnen in het mooie Gouda.

Naast dat Trudy zelf in de winkel staat, werken haar twee dochters Lot en Jip ook in de winkel.

Mocht je in Gouda zijn dan is het zeker de moeite waard om deze mooie winkel te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *