DE zuivere druppels van Laveen

Ik mocht de druppels en supplementen van Laveen testen en hierbij presenteer ik jullie mijn eerlijke review!

Zoals velen van jullie al weten krijgen onze kinderen zo puur mogelijk te eten. Vanaf het moment dat ik zwanger was van Lot ben veel gaan lezen over hoe je kinderen op kan laten groeien zonder geraffineerde suikers en zo puur mogelijk te eten. Zo ook ging ik op onderzoek naar welke vitamines er allemaal waren. We weten dat baby’s in het begin extra vitamine D (&K) nodig hebben de eerste drie maanden. Vooral de vitamine K is erg belangrijk mijn babys die borstvoeding krijgen. Uit mijn eigen onderzoek kwam ik al snel tot de schrikbarende feiten dat heel veel druppels toegevoegde suikers bevatten. Dit snap ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet waarom dit gebeurd. Gelukkig zijn er een aantal merken die mooie zuivere producten weten te maken voor onze baby’s en kinderen. 

Zo ook het mooie merk Laveen wat je uitspreek als ‘’La-Vien’’ wat rijmt op clean en dit betekend uiteraard schoon! En dat wil ik voor mij kinderen. Schone, pure producten die ook nog eens bijdragen aan een schonere wereld.  

Ik gebruik nu een tijdje de multivitamine druppels voor Lot, de vitamine D voor Sam en voor mijzelf de multivitamine als extra ondersteuning voor de borstvoeding. Voor de kinderen elke dag een paar druppels op een lepeltje tijdens ontbijt. Het heeft een neutrale smaak en is erg zacht. Je kan het ook door de yoghurt, drinken of fles doen. (Omdat de vitamines vet oplosbaar zijn, wordt dit product makkelijker opgenomen in het lichaam door de basis van biologische olijfolie.)Nu juist in de winter (vind ik) het extra belangrijk om er voor te zorgen dat we in ieder geval onze dagelijkse vitamine D binnen krijgen. 

De multivitamine voor mij is erg makkelijk in te nemen en kan je zelfs doormidden breken als je het lastig vind om ‘’grote’’ supplementen in te nemen. Voor mij een super ondersteuning omdat ik beide kinderen nog borstvoeding geef. Zo weet ik zeker dat ik naast mijn gezonde voeding ook de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen binnenkrijg die ik weer door mag geven aan mijn beide kinderen.  

Mijn conclusie is niets anders dan positief. Ik kan oprecht zeggen dat ik deze mooie producten zeker aanraad aan moeder en kind. Wil je weten welke producten Laveen nog meer heeft? Of ben je op zoek naar een supplement als je vegan bent? Klik dan HIER dan komt je gelijk op de site met alle producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *