Rijke voedende huidverzorging

Mijn huid heeft de laatste jaren wel wat te voorduren gehad. Twee zwangerschappen kort achter elkaar, de slapeloze nachten en mijzelf niet op de eerste plaats zetten. Je krijgt het er allemaal gratis bij als je ouders wordt. De heren van You Madu kwamen dan ook ‘’right on time’’ met de vraag of ik een aantal natuurlijke huidverzorgingsproducten wou uitproberen. Ik kreeg een mooi pakketje met drie verschillende producten. Een rijke jojoba olie voor de droge plekken op mijn gezicht, arganolie voor de droge hoofdhuid/haaruitval en een heerlijke dikke shea butter voor mijn lichaam.

Je kan de producten kant en klaar kopen voor direct gebruik. Het is duurzaam, biologisch en puur. Bij elk product staat een uitgebreide omschrijving en hoe je het kan toepassen. Vaak staan er ook recepten om zelf fijne maskers te maken voor huid en haar. Je kan ook kiezen voor DIY pakketten om zelf snel je eigen natuurlijk verzorgingsproducten te maken. 

Dan zal ik jullie nu mijn eigen bevinden vertellen over deze drie producten;

De jojoba olie heb ik gebruikt als serum voor mijn gezicht. Elke morgen en avond na het reinigen breng ik deze fijne olie aan onder mijn dagcrème. Het fijne van deze olie is dat hij snel intrekt en geen vettige laag achterlaat waardoor ik gelijk door kan met het aanbrengen van mijn make-up. Je kan deze olie gebruiken als basis om een heerlijke gezichtsmasker te maken. Het recept vind je hier.

Na de zwangerschappen heb ik best heel erg veel haaruitval gehad. Gelukkig komt het nu allemaal weer terug en heb ik aardig wat ‘’babyhaar’’. Doordat ik best lang haar heb en een redelijk gevoelige hoofdhuid is extra verzorging helemaal niet verkeerd. Ik ben dan ook erg blij dat de heren van You Madu mij dit hebben geadviseerd. Na het wassen van mijn haren doe ik een paar druppels op mijn handen en masseer ik mijn hoofdhuid met deze fijne olie. Daarna ga ik nog een keer met mijn vinders door mijn haar en geef ik de puntjes ook wat aandacht. Door de grote hoeveelheid vitamine E is deze olie dus super geschikt voor mijn droge hoofdhuid en doffe haar. Sinds ik deze olie gebruik is mijn hoofdhuid rustiger en heb ik veel meer glans gekregen. Je kan deze olie als basis gebruiken voor een masker. Het recept vind je hier.

De heerlijke shea butter als laatste want ik ben hier helemaal weg van. Ik heb de laatste jaren mijn voeten en huid niet zoveel liefde gegeven dan ze eigenlijk verdiend hebben. Het vele wandelen achter de kinderwagen, snel douchen en weinig tijd vrij maken om mijn voeten en lichaam te verzorgen hebben er voor gezorgd dat mijn huid heel erg droog is en diepe kloven zijn ontstaan op mijn hakken. Sinds ik de sea butter elke avond op mijn voeten smeer en mijn lichaam insmeer na elke douche beurt voelt deze soepel en zacht aan. De kloven zijn verdwenen en mijn huid ziet er gevoed uit. Helemaal nu met het koude winterweer vind ik dat iedereen zo’n pot thuis mag hebben staan. Wil je er direct eentje bestellen? Klik dan hier!

Je kan uit bovenstaande denk ik wel opmaken dat ik heel erg tevreden ben over deze producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *