Vers van de pers!

Bij Seepje hebben ze weer eens wat onwijs gaaf bedacht. Namelijk de geur van versgeperste sinaasappels verwerkt in een nieuwe handzeep en afwasmiddel. Niet zomaar even een synthetische geur toegevoegd hoor. Nee ze gebruiken de overgebleven sinaasappelschillen van de sinaasappelmaakmachine van de Albert Heijn. Hoe tof is dat! Ze hebben de handen in een geslagen en maar liefst 1 miljoen sinaasappelschillen krijgen een tweede leven.

(eigenlijk krijgen de schillen een derde leven want nadat ze de geur eruit hebben gehaald worden de schillen ook nog gebruikt voor de productie van biobrandstof)

Maar dan is nu de vraag wat vinden wij er nu van. De geur is echt lekker en ik krijg er direct een zomers gevoel bij wanneer ik mijn handen was en die van de kinderen. Wat ook niet onbelangrijk is dat onze handen niet uitdrogen. We wassen ons handen dus niet stuk, gelukkig!

Dan is er ook nog een afwasmiddel met deze lekker geur. Helaas hebben wij een vaatwasser en doen wij bijna nooit meer een afwas met de hand. Deze gaat dan ook iets minder hard dan de handzeep. Waar je afwasmiddel nog meer voor kan gebruiken is, de ramen lappen. Een emmer warm water en een paar druppels afwasmiddel en je ramen worden weer blikkend schoon. Daarnaast ruikt het huis dan ook nog eens naar verse geperste sinaasappelsap. Naja dat had je zelf ook wel kunnen bedenken toch? Tha Husband had nog wel een goed idee trouwens, vaatwastabletten met deze geur. Ik zeg doen Seepje!

Het gave aan het verhaal achter Seepje is natuurlijk dat ze onwijs duurzaam zijn en de mannen knetter innovatief. Altijd op zoek naar verbeteringen en dit delen ze dan ook. Maar ook zoeken ze enorm de verbinding op met de consument. Regelmatig vragen ze via social media om een mening te geven of om ideeën te droppen. Ook zijn ze het eerste Fair Trade was- en poetsmerk van Europa en werken ze samen met 15 helden van de sociale werkplaats. Ze geven toe dat ze er nog niet helemaal 100% natuurlijk zijn maar al wel voor minimaal 99%. Daar hou ik van, een eerlijk bedrijf! PUNT. Trouwens de wasverzachter is wel al 100% natuurlijk! Wil je meer weten over de achterdgrond van Seepje? Dan zou ik zeker eens een kijkje nemen op hun te gekke website.

Naast deze twee nieuwe producten hebben ze in totaal 16 verschillende producten. Je kan kiezen om je wasjes te wassen met vloeibare wasmiddelen of de superschillen. Hou je van super zachte was dan kan je er een scheutje wasverzachter bij doen. Ook qua geur heb je ook nog keuze. Je kan kiezen uit Lente geur, Vrij en Blij of neutraal als je was met de superschillen.

Wil je gelijk een pakket van Seepje bestellen? Klik dan HIER

Zo onwijs gaaf dat ik mij Seepje ambassadeur mag noemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *