Over ons

 ‘’It’s all in the name’’

Want ja het leven is inderdaad heel erg leuk en soms ook even niet!

Mijn leven gaat soms heel erg op en neer en ik merk de laatste jaren dat wanneer ik mijn hersenspinsel op papier zet, dit wat meer rust en balans geeft. Wat mij ook meer rust in mijn leven brengt is Jordan aka  ‘’Tha Husband‘’! Hij kan onwijs goed relativeren en omdenken is echt een specialiteit van hem. Verder kan hij ook wel eens super irritant zijn en onthoudt hij heul erg veel (tijdens ruzies is dit wat minder fijn). We hebben elkaar leren kennen in 2010 te Groningen tijdens een avondje stappen. Hij wou meer, ik niet! Hij mocht wel mijn ping (blackberry) hebben want hij was wel leuk genoeg om mee te appen. Die nacht zijn er al heel wat berichten over en weer gestuurd. Op 23 januari 2011 hebben we officieel verkering gekregen. Ja hij heeft goed zijn best gedaan en tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds mega verliefd op hem.  We hebben samen al heel wat mee gemaakt. Hoofdzakelijk zijn dit hele mooie herinneringen, maar helaas ook minder leuke. Ik heb anorexia gehad en hierdoor kwam onze kinderwens in gevaar. Hierover heb ik een blog geschreven.

We hebben gelukkig twee hele leuke lieve kindjes gekregen. Een dochter genaamd Lot Majet en een zoon Sam Frans Jake. Er zit precies op de kop af 22 maanden tussen deze twee hooligans. Ja, zo noem ik ze, want ze zijn allebei gezellig aanwezig en weten heel goed wat ze NIET willen. Ben je benieuwd hoe het er dagelijks bij ons aan toe gaat? Volg ons dan op instagram https://www.instagram.com/het.leven.is.zo.leuk/

Wij proberen beetje bij beetje steeds duurzamer te leven, want we mogen best wat liever zijn voor moeder aarde! We eten minstens 1 keer in de week kliekjes en proberen, waar ons budget dat toe laat, zo veel mogelijk biologisch te eten. Zakjes en pakjes zal je bij ons in de keuken niet vinden. Ook probeer ik steeds bewuster kleren te kopen voor de kindjes. Heb al een aantal pareltjes gevonden op Instagram (preloved accounts) of via marktplaats. Maar ook probeer ik te kijken van welke stoffen het is gemaakt en waar het is gemaakt. Qua make-up en verzorgingsproducten heb ik al een hele slag gemaakt en dat voelt echt goed. Wil jij nou ook bewuster en duurzamer gaan leven, maar weet je niet zo goed hoe en wat? Lees dan eens mijn duurzame reviews. Ik hoop dat ik je een eerste kleine duw kan geven in de bewuste richting.

Waar ik ook een groot voorstander van ben, is het geven van borstvoeding. Dit steek ik niet onder stoelen of banken. Ik kan zeggen dat ik nu, na ruim 3 jaar borstvoeding geven, al aardig wat ervaringen rijker ben. Mede dankzij mij lieve vriendinnen waar ik vaak bij terecht kon wanneer ik onzeker was. Ik hoor en lees nog steeds iets te vaak dat mama’s stoppen en dat ze hier achteraf spijt van hebben. Persoonlijk kan ik hier best verdrietig van worden want het kan zo mooi en zeker ook handig zijn. Begrijp mij niet verkeerd hoor, want ook ik ben van mening dat het geven van borstvoeding voor iedere mama een keuze is. Ik zou het alleen zo gaaf vinden dat wij met onze ervaringen (weer) met elkaar in verbinding komen. Daarom ben ik het Instagram account https://www.instagram.com/de_borstvoedingsreis/ begonnen en je kan de reizen hier op de site lezen. Wil je nou ook jouw reis delen? Tof! Laat het mij dan even weten en ik neem contact met je op.

Liefs Susan